lördag 12 maj 2012

Verandan en gång i tiden

kortet är taget på verandan runt 20-30 talet, och  man ser hur spjälrorna och utforminingen har sett ut. tyvär inte snickarglädjen uppe vid taket å längt upp på stolparna, men är mest glad över att få se hur trappen har varit å utformingen, så i dag börjar vi med att tillverka golvåsarna till verandan, och den här gången gör vi inte alla 70-80spjällrorna själva utom vi låter ett snickeri med bandsåg tillverka dom, det går fortare å smidigare än att man ska stå å figursåga alla, det gjorde vi i torpet men där var det bara hälften av spjällror. men nu vill jag att det ska gå fort så jag hinner börja måla dom och göra den klar innans juni månad då fika buffen ska börjas serveras på lördagarna :)

3 kommentarer:

 1. Detta med att fotot skulle vara från 20-30 talet är helt felaktigt. Det är från 1964 och eftersom jag och min familj är med på dessa så skulle jag personligen uppskatta om det togs bort då jag inte har godkännt att detta får publiceras.

  SvaraRadera
 2. Jag skrev fel igår angående årtal.

  Det går snabbt att göra fel, dessvärre så är det inte från 1964 utan det är från 1959

  SvaraRadera
  Svar
  1. skulle uppskatta om du tog kontakt med mej personligen, och det kan du göra per telefon eller besöka butiken. för jag vill gärna veta vem du är. mvh sandra

   Radera