lördag 14 juli 2012

Toppen Lördag

Ojoj vilken dag, så mycket besökare till gården. många härliga människor som fyndade på loppisen som vi 7 tjejer hade, och alla som njöt av tårt buffen i cafet. jag vill tacka er alla för en underbar dag. stor kram till er alla som gör min dröm underbarare och det är ni som ger mej energin och lusten att fortsätta med min verksamhet och dröm, tack tack tack ;) nu sitter jag nöjd å belåten med en stor skål jordgubbar å glass och levande ljus och bara njuter av den underbara dagen. puss puss på er.

3 kommentarer:

 1. Tack själv, det var en underbar fikapaus ;)

  Maude och Anders

  SvaraRadera
 2. Oohh, vad jag hade önskat att få vara där!!
  Vi hade fix innan hela släkten kom på kalas eftersom vår stora tjej fyller år idag. Hoppas att det kommer fler tillfällen.
  Ha de gott!
  Marie

  SvaraRadera
 3. Roligt att ni var nöjd ;) Marie : önskar jag med. förstår att du hade fullt upp, hoppas ni har haft en super fin födelsedag tillsammans, och tårtbuffe har jag varje lör och stor gårdsloppis kommar vi ha flera gånger i sommar, du vet väl om att du får ha bord här på nån av gångerna, i dag var vi 7 tjejer som stog, jätteroligt och så avslutade vi med go fika, hör av dej om du är intresserad av att ha en plats på nån av dagarna så styr vi in nå, stor kkram till er.

  SvaraRadera