lördag 18 februari 2012

Lyckligare än mej

Får man leta efter, så lycklig och glad som  jag är nu efter att få träffa så mycket fina människor som besöker min butik, om ni visste hur underbar ni är och vad era fina ord värmer mitt hjärta. Jag har sån tur att få chansen att träffa er utan min butik skulle jag aldrig ha mött er, så tack ni alla fina. kram

5 kommentarer:

 1. Du är värdefull! Det du gör berör många som önskar att dom kunnat göra det du gör.
  Så kul att du får den sån respons!
  Ha en skön söndag.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Åh tack Marie, dina ord värmer mitt hjärta. kram

  SvaraRadera
 3. Hej Sandra! Det är helt ok att du har lånat bilder från min blogg som utlovat eftersom du länkade till mig som fotograf.
  Eftersom du nu också har valt en av mina bilder som HEADER så vill jag att det ska stå att jag är fotografen till bilden, jag äger bilden. Jag uppskattar att du gillar mina bilder, jag lägger ner mycket tid och energi på mina foton.

  Allt gott! Mvh Petra Eriksson

  PS! Tack själv fina du för att vi får besöka din vackra butik;) Snart är våren här och då längtar jag till kaffe utomhus och njuta av ditt vackra hus i grönskan.

  SvaraRadera
 4. Hej Petra, ok men eftersom jag inte är så duktig när det gäller data och bloggar så kan jag ta bort den, det blir nog lättast så :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oki;) Jag borde stämpla mina bilder så att blir det lättare en annan gång om du skulle vara intresserad av att låna bilder av mig;) Jag tycker bara att det förstör bilderna annars så skulle jag ha gjort det från början. Allt gott! Kram

   Radera