onsdag 14 augusti 2013

Renovering pågår

Hej här är det renovering och målning på hög nivå:) som gäller, sovrummet börjar ta form men även köket har fått en rejäl omvandling, och även lilla hallen nere,  älskar doften av nymålad linoljefärg och känslan när rummet är färdigt, det roligaste är kvar det är att välja rätt kulör till sovrummet och tapetsera, och köket ska även golvet målas, lägger ut lite smyg bilder så blir det mer bilder när färgen torkat :) ha en fin vecka,  kram sandra
Köksskåpet kändes trist smutsvita så målade dom Pärlgrå och blev hel nöjd.

En gammal dörr som byggts in till min stora härliga garderob, för ni som bor i gamla hus vet att förvaring är en bristvara så är lycklig att äntligen få en garderob som rymmer mycket. Tack snälla pappa för allt du hjälper mej med.


Pärlsponten ska målas och taklist spikas upp, golvet ska målas tre varv med linoljefärg, tapeter upp och fejkad panel i samma höjd som fönstrer ska upp men den svåra frågan är kulör valet vill ha i grått men blandar å blandar å tittar olika tider på dygnet och gillar en kulör mer kl 12 men inte kl 5;) svårt med färger man vill ju inte gärna måla om på ett tag.

2 kommentarer:

 1. Så kul det blir alldeles säkert kanon snyggt!

  Jag är på jakt efter ett klädskåp eller även kallat drängskåp för att få en snygg förvarning istället för en garderob i ett av sovrummen. Har du något eller känner du till något ställe som kan tänkas ha ett?

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Så kul att renovera....och det blir säkert jättebra....och vilket härligt köksskåp du har;)
  Ha det gott!
  Kram kram

  SvaraRadera