torsdag 29 mars 2012

Skålhandtag,gångjärn.krokar. skafferilås.kammarlås, porslinsarmaturer med mera











Nu har dom äntligen kommit dom vackra Beslagen,handtagen,gångjärnen, olika lås, nyckelbrickor, fönster och dörr tillbehör, ja allt man kan tänkas behöva till fönster och dörrar. har även fått in lampdelar allt från äldre strömbrytare till porslinsarmaturer. så kom in i butiken och titta. Ni är varmt välkommna in i blås vädret som hägrar i dag.

tisdag 27 mars 2012

Vackert med zink i trädgården







Zinkbaljor i olika stl från 10 liter och uppåt.Mjölkkrukor i olika stl,gamla mjölksilar snyggt att ha blommor eller frukt i , stallyktor,gamla oljeflaskor i zink och mycket mera som du kan dekorera i din trädgård nu när våren är här. Varmt välkommna in kramar Sandra

lördag 24 mars 2012

Köpmandisk

Denna Köpmandisk finns i butiken i början på april för er som vill komma och titta på den. Den är gjord av återvunnet material och äldre stil på form och utseende av den och beslagen. en jättefin disk som har stora rymmliga lådor men endå lätt placerad, pris 3500 kr

Det vackra Trapphuset del 1







Trapphuset i mitt hus är verkligen orginelt med sina olika gröna nyanser och utsmyckning, bilderna är från den övre våningen i trapphuset, och jag riktigt älskar allt pärlspont, trägolv, pärlspontsklädda förvaringsutrymen. vackra dörrar och foder, Höga golvsocklar och fina fönster lister. Pärlspont i taket med en gedigen vacker taklist och vackra utsmyckade trappräcket och den breda utsmyckade midjan och allt är målat i olika nyanser av linoljefärg,  Behöver jag nämna att jag är en stolt och lycklig husägarinna till mitt vackra gamla hus :) Titta och njut av bilderna,  I nästa del visar jag nedre delen av trapphuset.

Öppet och städning på tomten inför veranda bygget

Öppet som vanligt 11-16 i dag. men ska även börja rensa upp högen med bråte som har blivit i den senaste renoveringen , så det går att börja bygga Verandan sen, Längtar så, för den kommar verkligen ge huset dess forna utsende igen, det ska bli så kul att få måla, har inte målat så mycket i vinter så nu har jag verkligen målar begär:) men det mest spännande är att se hur del för del byggs och slutresultatet blir en vacker veranda,  Jag vill med det önska er en fin helg. och hoppas vi ses snart

onsdag 21 mars 2012

Våffler på gården

Njut av en Vanilj våffla hos oss på Gamla gården  Pris 40 kr ink dryck.

tisdag 20 mars 2012

Måla Trädgårdmöblerna

Med Våra vackra kulörer i Linoljefärg. Våren och sommaren är snart här och då vill man sitta ute i trädgården, så passa på att måla den nu. för rätt som det är så är våren här :)

fredag 16 mars 2012

Vackra Lampor









Vackra lampor i olika uförande och material går att beställa nu, kom in i butiken och titta i katalogen och välj utförande och färg på din favorit lampa. kommar även få hem några av dom som ni kan titta närmare på.

onsdag 14 mars 2012

Vackert hus till försäljning

Vill ha huset :) det säljes på exekutiv auktion i mrg. skulle så gärna vilja renovera det och ge huset tillbaka sin forna glans. hoppas huset får en ny ägare som vill bevara det och renovera det.

Vacka tapeter










Tapeter tryckt och gjord som dom gjorde förr kommar finnas i butiken snart, inspereras och njut av dom vackra levnadsfulla tapeterna som har en otrolig lyster och charm.